Intune Architecture

Ce este?

Microsoft Intune oferă funcții de gestionare a dispozitivelor și aplicațiilor mobile și gestionarea PC-urilor din cloud. Cu ajutorul platformei Intune, organizațiile pot oferi angajaților accesul la aplicații, date și resursele companiei, oriunde și pe orice dispozitiv, protejând în același timp datele de afaceri.

Selectarea dispozitivului

Permiteți angajaților dvs. să se înregistreze, să-și înregistreze și să gestioneze dispozitivele și să instaleze aplicații de afaceri de pe portalul business-self-service – toate prin intermediul dispozitivelor pe care le aleg.

Securitatea datelor

Securitatea datelor, inclusiv emailurile Exchange, Outloo  și OneDrive for Business, în funcție de starea de înregistrare a dispozitivului și de politica de conformitate stabilită de administrator.

Integrare

Extindeți-vă infrastructura actuală a System Center Configuration Manager prin integrarea cu Intune pentru a oferi o experiență de management consistentă pe mai multe dispozitive din cloud și local.

Prezenta globală cu suport 24/7

Veți primi răspunsuri la întrebările dvs. de asistență Microsoft disponibile online și prin telefon oriunde în lume – incluse în fiecare abonament Intune.

Gestionarea neegalată a aplicațiilor mobile Office

Ajutați la creșterea productivității, oferind angajaților accesul la resursele corporative cu aplicațiile Office mobile pe care le cunosc și care le place să le folosească, aplicând în același timp politici care ajută la prevenirea pierderii datelor de afaceri.

Nu este nevoie de infrastructură

Nu mai este necesar să planificați, să achiziționați și să întrețineți hardware și infrastructură dacă gestionați dispozitive mobile cu Intune din cloud.

Licente flexibile

Intune face parte și din Enterprise Mobility Suite, cea mai rentabilă modalitate de a achiziționa Intune, Azure Active Directory Premium și Azure Rights Management.

Enterprise Mobility + Security E3

10,00€ pe lună*

Azure Active Directory Premium P1

Intune

Azure Information Protection P1

Advanced Threat Analytics

Enterprise Mobility + Security E5

15,40€ pe lună*

Azure Active Directory Premium P2

Intune

Azure Information Protection P2

Advanced Threat Analytics

Cloud App Security

Azure Advanced Threat Protection

* Prețurile Office 365 cu abonament anual, pentru un abonament lunar se aplică o suprataxă