ePure Solutions este o firmă de consultanță și implementare IT tânără și dinamică, specializată în soluții informatice online. Vă ajutăm cu pași uriași pe drumul spre IT fără îngrijorare , rapid și la prețuri accesibile

ePure Solutions a fost fondată în 2018 și este specializată în automatizarea afacerilor bazate pe Office 365 . Compania a fost înființată în urma câștigului de experiență cumulat de-a lungul a 10 ani în lucrul cu tehnologiile Microsoft, îndeosebi cu Office 365.

Am ajutat deja peste 50 de companii cu trecerea la Office 365 , suntem unul dintre liderii din România, lucru care ne face mândri!

MCP ePure Solutions

SERVICII IN LOC DE SERVERE

De ce ar trebui să vă preocupați de achiziționarea și gestionarea unei infrastructuri IT scumpe? Lăsați acest lucru pe seama companiilor precum Microsoft. Plătiți numai pentru serviciile pe care le utilizați, în mod regulat, adaptat companiei, fără investiții majore.

În plus, avem o vastă experiență în domeniul soluțiilor IT tradiționale in-house. Așadar, știm de asemenea acea parte a povestirii și de aceea credem atât de puternic în IT-ul în cloud!

IT-ul in cloud oferă multe oportunități. Fie că sunteți o companie mai mică sau mai mare, profit sau nonprofit, vă ajutăm să găsiți o soluție potrivită organizației dvs.!

CAT MAI SIMPLU

Soluțiile personalizate sunt vesti excelente pentru companiile IT și dezvoltatorii de software, dar nu întotdeauna pentru dvs.! Atunci când este posibil, recomandăm componente existente și testate și le combinăm astfel încât acestea să fie potrivite pentru organizația dumneavoastră.

VORBEȘTE CU NOI

Să vorbim nu vă costă nimic! Dacă împărtășiți viziunea noastră online sau doriți să aflați mai multe, vă invităm să ne contactați!

Andrei

„În cadrul ePure Solutions sunt implicat în dezvoltarea produselor și în marketingul serviciilor noastre.

Automatizarea este un domeniu incredibil de dinamic. Noi produse și servicii noi sunt lansate cu o viteză aproape amețitoare. Din fericire, am depășit mult stadiul terenului de testare, Microsoft Office 365 se bazează pe tehnologii existente și dovedite, cum ar fi Active Directory, Exchange și Sharepoint. Prin urmare, baza este extrem de stabilă și bine dezvoltată, o veste excelenta pentru clienții noștri, desigur! „

Andrei
Specialist în domeniul cloud