ePure Solutions este o firmă de consultanță și implementare IT tânără și dinamică, specializată în soluții informatice online. Vă ajutăm cu pași siguri pe drumul spre IT fără îngrijorarerapid și la prețuri accesibile.

ePure Solutions a fost fondată în 2018 și este specializată în digitalizarea afacerilor bazate pe Microsoft 365 . Compania a fost înființată în urma câștigului de experiență cumulat de-a lungul a 10 ani în lucrul cu tehnologiile Microsoft, îndeosebi cu Microsoft 365.

Am ajutat deja peste 100 de companii cu trecerea la Microsoft 365. 

Compania ta trebuie să se digitalizeze cât mai rapid întrucat concurența deja face asta!

 

SERVICII IN LOC DE SERVERE

De ce ar trebui să vă preocupați de achiziționarea și gestionarea unei infrastructuri IT scumpe? Lăsați acest lucru pe seama companiilor precum Microsoft. Plătiți numai pentru serviciile pe care le utilizați, în mod regulat, adaptat companiei, fără investiții majore.

CAT MAI SIMPLU

Soluțiile personalizate sunt vesti excelente pentru companiile IT și dezvoltatorii de software, dar nu întotdeauna pentru dvs.! Atunci când este posibil, recomandăm componente existente și testate și le combinăm astfel încât acestea să fie potrivite pentru organizația dumneavoastră.

VORBEȘTE CU NOI

Să vorbim nu vă costă nimic! Dacă împărtășiți viziunea noastră online sau doriți să aflați mai multe, vă invităm să ne contactați!

În plus, avem o vastă experiență în domeniul soluțiilor IT tradiționale in-house. Așadar, știm de asemenea acea parte a povestirii și de aceea credem atât de puternic în IT-ul în cloud! Un alt aspect crucial al trecerii la IT-ul în cloud este accesibilitatea și mobilitatea sporite. Faptul că puteți accesa datele și aplicațiile dumneavoastră de oriunde și în orice moment, aduce o libertate operațională fără precedent. Echipele dumneavoastră pot colabora în timp real, indiferent de locație, îmbunătățind astfel productivitatea și facilitând schimbul de idei creative.

Nu în ultimul rând, implementarea soluțiilor de cloud se traduce și printr-un nivel sporit de securitate. Furnizorii de servicii cloud investesc în mod constant în tehnologii de ultimă generație pentru a proteja datele și aplicațiile dumneavoastră. În plus, monitorizează și îmbunătățesc continuu măsurile de securitate, oferindu-vă o protecție superioară față de riscurile potențiale.

Astfel, încrederea noastră în potențialul IT-ului în cloud se bazează pe o înțelegere profundă a nevoilor și provocărilor organizațiilor moderne. Fiecare pas pe care îl facem împreună către această tranziție reprezintă oportunitatea de a crește eficiența operațională, de a stimula inovația și de a valorifica întregul potențial al afacerii dumneavoastră. Haideți să explorăm împreună această călătorie către un viitor al IT-ului bazat pe cloud și să transformăm provocările în reușite remarcabile!

M365 Administrator Expert

Exchange Online Support Engineer Specialty

MCSE Productivity

„În cadrul ePure Solutions sunt implicat în dezvoltarea produselor și în marketingul serviciilor noastre.

Digitalizarea este un domeniu incredibil de dinamic. Noi produse și servicii noi sunt lansate cu o viteză aproape amețitoare. Din fericire, am depășit mult stadiul terenului de testare, Microsoft 365 se bazează pe tehnologii existente și dovedite, cum ar fi Active Directory, Exchange și Sharepoint. Prin urmare, baza este extrem de stabilă și bine dezvoltată, o veste excelenta pentru clienții noștri, desigur! „

Andrei
Specialist în domeniul cloud